Informatie

We hebben een belangrijke wijziging doorgevoerd ten opzichte van de eerdere jaargangen. Omdat het aantal aanmeldingen voor de senioren 1 al enkele jaren tegenviel, hebben we deze categorie laten vervallen. Alle seniorenteams doen nu mee in dezelfde categorie, waarin we dus senioren 1 en senioren 2 hebben samengevoegd. Daarbij proberen we zoveel mogelijk op sterkte in te delen.

Optredens
Mike en Petra van Sportcafé de Oostwal doen er elk jaar álles aan om ons toernooi een extra feestelijk en gezellig tintje te geven, met op diverse avonden optredens van artiesten (bekijk het muziekprogramma 2020 pdf). Zo maakt De Oostwal zijn naam als één van de gezelligste hallen (zowel voor zaalvoetbal als voor tennis!) in de wijde omgeving keer op keer volledig waar!

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt € 60,– per team voor senioren, veteranen, dames en da./mix. Voor jeugdteams (JMO-11, JMO-13, JMO-15, JMO-17 en JMO-19) is dit € 40,– per team.

Dit bedrag dient direct bij aanmelding cq. inlevering van het aanmeldingsformulier betaald te worden, dan wel gestort te worden op de op het aanmeldingsformulier vermelde bankrekening (o.v.v. “deelname Kersttoernooi” + naam team). Vraag altijd om een schriftelijke bevestiging van de betaling!
Teams die (op uitnodiging) meedoen aan de Bonte Pancrasser Avond betalen € 75,– per team!!!
Volgt betaling pas op de speelavond zelf? Dan is het inschrijfgeld dit seizoen weer vastgesteld op € 75,– per team! Het programmaboekje verschijnt in het weekend van 14 t/m 16 december. In de week ervoor kun je eventueel informatie over speeldatum en tijden opvragen bij Kees Rus (tel. 072-5641897 of kees.rus@ziggo.nl)

Voorwaarden

Bekijk hier de voorwaarden voor deelname.

Wij hopen je te verkomen op ons 33e Oostwal Kersttoernooi eind 2020. Tot dan!!