Informatie

Voor deze 32ste editie van ons toernooi hebben we een aantal wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van de eerdere jaargangen. Vooral bij de senioren. Vorig jaar viel het aantal aanmeldingen voor de senioren 1 tegen en daarom hebben we besloten deze categorie te laten vervallen. Alle seniorenteams doen nu mee in dezelfde categorie, waarin we dus senioren 1 en senioren 2 hebben samengevoegd. Daarbij proberen we wel zoveel mogelijk op sterkte in te delen. Daarnaast organiseren we voor het eerst een toptoernooi voor Top Herenteams (teams vanaf 1e klasse en hoger) op maandag 23 dec. 2019.

Voor het eerst zijn er dit jaar – wegens de grote belangstelling – twee speelavonden voor de veteranen. Op verzoek is er één avond (za. 21 dec.) zonder live-muziek en eentje (vr. 27 dec.) mét livemuziek. De keuze voor de vroege of late poule hebben we laten vervallen, want vrijwel alle teams wilden vroeg spelen.

Optredens
Mike en Petra van Sportcafé de Oostwal doen er ook dit jaar weer álles aan om ons toernooi een extra feestelijk en gezellig tintje te geven, met op diverse avonden optredens van artiesten. Zo gaat De Oostwal ook dit jaar zijn naam als één van de gezelligste hallen (zowel voor zaalvoetbal als voor tennis!) in de wijde omgeving weer volledig waarmaken!

In totaal is er ook dit jaar weer plaats voor ruim 110 teams – zo´n 40 seniorenteams, max. 8 da-/mixteams, 16 veteranen-teams, 9 teams voor de Bonte Pancrasser Avond en in totaal zo´n 40 jeugdteams (JMO-11, JMO-13, JMO-15, JMO-17 en JMO-19)!!! JMO staat voor jongens/meisjes onder (leeftijd);  we roepen bij deze ook nadrukkelijk meisjes- en mixteams op om voor dit jeugdtoernooi in te schrijven!!

We hopen op de deelname van tenminste 6 topteams (eredivisie dames) bij het Top Damestoernooi en op tenminste 6 topteams (vanaf 1e klasse en hoger) bij de Top Herenteams!

Het inschrijfgeld bedraagt ook deze editie weer € 60,– per team voor senioren, veteranen, dames en da./mix. Voor jeugdteams (JMO-11, JMO-13, JMO-15, JMO-17 en JMO-19) is dit € 40,– per team.

Dit bedrag dient direct bij aanmelding cq. inlevering van het aanmeldingsformulier betaald te worden, dan wel gestort te worden op de op het aanmeldingsformulier vermelde bankrekening (o.v.v. “deelname Kersttoernooi” + naam team). Vraag altijd om een schriftelijke bevestiging van de betaling!
Teams die (op uitnodiging) meedoen aan de Bonte Pancrasser Avond betalen € 75,– per team!!!
Volgt betaling pas op de speelavond zelf? Dan is het inschrijfgeld dit seizoen weer vastgesteld op € 75,– per team! Het programmaboekje kunnen jullie verwachten in het weekend van 14 t/m 16 dec. a.s. In de week ervoor kun je evt. info over speeldatum en tijden opvragen bij Kees Rus (tel. 072-5641897 of kees.rus@ziggo.nl)

Wil je meedoen? Schrijf je in via het formulier op de aanmeldingspagina
De uiterste inschrijving/aanmelding datum is maandag 2 december a.s.

Op de overzichtspagina vind je alle informatie over indelingen, speeldata en speeltijden.

Bekijk hier de voorwaarden voor deelname.

Wij hopen van harte je op ons 32e Oostwal Kersttoernooi in december en januari a.s. te kunnen verwelkomen! Tot dan!!

Uitnodiging voor de Bonte Pancrasser Avond: