Informatie

Hier vind je informatie over het toernooi.

Speelsterkte

Alle seniorenteams doen mee in dezelfde categorie, waarbij we teams zoveel mogelijk op sterkte proberen in te delen.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt € 65,– per team voor senioren, veteranen en dames/mix. Voor jeugdteams (JMO-11, JMO-13, JMO-15, JMO-17 en JMO-19) is dit € 45,– per team. Deelname aan de Bonte Pancrasser Avond (op uitnodiging) kost € 75,– per team.

Dit bedrag dien je direct bij aanmelding cq. inlevering van het aanmeldingsformulier te betalen. Dit kan contant aan de bar of door het over te maken naar het bankrekeningnummer wat op het aanmeldformulier staat (o.v.v. “deelname Kersttoernooi” + naam team). Vraag bij een contante betaling aan de bar altijd om een schriftelijke bevestiging van de betaling.
Teams die (op uitnodiging) meededen aan de Bonte Pancrasser Avond nodigen wij van harte uit om dit jaar mee te doen bij de dames/mixteams.

Betaal je pas op de speelavond zelf? Dan is het inschrijfgeld dit seizoen weer vastgesteld op € 75,00 per team (jeugd € 50,00 per team). Het programma verschijnt 2 weken voorafgaand aan de eerste speeldag op deze website. Contact? Dat kan via:

  • Bellen: 072-5641817
  • Whatsapp: 06-31948141
  • Mail: info@oostwal-kersttoernooi.nl

Optredens en veel plezier

Mike en Petra van Sportcafé de Oostwal doen er elk jaar álles aan om ons toernooi een extra feestelijk en gezellig tintje te geven, met op diverse avonden optredens van artiesten. Want het plezier ná de wedstrijden is minstens zo belangrijk als het spelplezier.

Voorwaarden en toernooireglement

Bekijk hier de voorwaarden voor deelname en hier het toernooireglement.

We zien je op het Oostwal Kersttoernooi!